Magyar
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider

Partnereink

IMKI-FOOD Kft

http://www.imki-food.hu

Az éhség és szomjúság a szervezet jelzése, létünk alapjai. Eszünk és iszunk, nemcsak azért, hogy szervezetünket energiával ellássuk, hanem ezáltal másfajta igényeinket kielégítjük: élvezzük az étkezést családtagjainkkal, barátainkkal, gazdagodnak tapasztalataink. Örömet okoz, hogy az üzletekben az ajánlatok sokféleségéből választhatunk, és naponta húst fogyaszthatunk.
Az IMKI-FOOD Kft termékeit minőségi alapanyagokból, korszerű technológiai és higiéniai környezetben készíti és fejleszti korunk piaci kihívásainak megfelelően.
1992-ben egyéni vállalkozásként indult tevékenységünk. A Sárrét kapujában, biharnagybajomi üzemünkben sertés és szarvasmarha vágásával foglalkozunk.
Szomi Tej

http://www.sarretudvari.hu/gazdasagi_elet/szomi_tej/szomi_tej.html

Sárrétudvari és Biharnagybajom között található Szabó Lajos egyéni vállalkozó tanyája, aki szarvasmarha tenyésztéssel és tejfeldolgozással foglalkozik. Vállalkozását 2000-ben kezdte meg, majd később a tej alacsony felvásárlási ára miatt, kiépítette a tejfeldogozó üzemét.
Bárándi PékségRegényes története van a bárándi kenyérnek. A II. világháború után kezdődött, amikor a karcagi libakereskedő fia Bárándon járt. Hosszú út volt mögötte, és megéhezett, a faluban megállt kenyérért. Megtudta egy helyi lakostól, hogy nincsen a falunak péksége, és nem kapott kenyeret. A karcagi Balogh Imre viccesen sütötte el „na, akkor én kitanulom a mesterséget és visszajövök kenyeret sütni a falunak.” Valóban ez történt, azóta sok átalakításon, modernizáláson ment keresztül a pékség. A megye egyik legtisztább pékségét alakították ki, a teljesen modern pékségben, hagyományos technológiával, kovásszal készítik a kenyeret. Megrendelésre még mindig sütnek 3 kg-os és 5 kg-os kenyeret, amelyet ünnepségekre és fogyasztásra is kérnek a vásárlók.
Sárrétudvari Szittyák Íjász Egyesület

http://sudvariszittyak.uw.hu

A honfoglaláskori (és annál is korábbi) magyarok a sztyeppei népekhez hasonlóan, életmódjukból fakadóan kiváló lovasíjászok voltak. Ezt tanúsítja az elhíresült középkori fohász is: "A magyarok nyilaitól ments meg, Uram minket!"
Sárrétudvari Földtulajdonosok Vadásztársaság

http://www.sarretivadasz.hu

A Vadásztársaság Hajdú-Bihar megye dél-nyugati szélén helyezkedik el. A vadászterület magába foglalja Sárrétudvari közigazgatási területét, valamint Szerep község közigazgatási területének egy részét. Nagysága közel 6000 hektár.