Magyar
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider

Rólunk mondták

Sárréti látnivalók, ízek, kalandok - Aktívpihenés webmagazinTurisztikailag kevéssé ismert része az Alföldnek a sárréti régió, ám amióta a Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégház 2010-ben megnyílt, - köszönhetően a 48 millió forintnyi vissza nem térítendő támogatásnak is – megélénkült errefelé az idegenforgalom.

Kádár Gyula, felesége Ica, és lányuk, Ildikó lovas fogadója szinte mindig telt házzal üzemel, főleg nyáron, hiszen egymást érik ilyenkor a gyerekek számára szervezett lovastáborozások. 14 lovat nevelnek itt, példaszerűen rendben tartott istállóban, ahol minden nemes állatnak saját neve, egyénisége, személyisége és „lakosztálya” van.

Sárrétudvari eddig nemigen szerepelt a honi turizmus térképén, de amióta híre ment az itt kellemesen eltölthető időnek és a helyi ízes ételeknek, a régió többi települése is a turisták látókörébe került. A környéken is akad látnivaló bőven, ha már „belefáradtunk” a sárrétudvari pihenésbe, a lovaglásba, a jóféle italok és ételek kóstolgatásába. Kovács Imre, a séf igazi alföldi ízekkel, adagokkal várja mindig az éheseket, a reggeli sajtos bundás kenyér, a házi melegszendvics, a rakott tésztás egytálétel afféle specialitás, de a hatalmas fatálakon érkező rántott húsok és zöldségek is mindig nagy sikert aratnak.

Báránd, Biharnagybajom, Földes, Nagyrábé, Nádudvar, Püspökladány, Szerep, Kaba, Tetétlen, Bihardancsháza, Sáp, Bakonszeg, Sárrétudvari szerepel a régió településeinek listáján, de Füzesgyarmat sincs messze.

A teljes cikk az aktivpihenes.hu oldalán, ide kattintva olvasható.
Egy lelkes anyuka írása: Korvinné Pató Katalin2015. január 15.

Kedves Ildi, Ica, Gyula bácsi és minden kedves, lelkes dolgozó!

Csak nem tudom szó nélkül hagyni...és nem is akarom... Fantasztikus élményekkel gazdagítottátok tegnap az óvodások gyermek és felnőtt tagjait is! Biztosan nem lesz ez ma sem másként!
Még mindig csodálattal tapasztaljuk a sok lelkesedést, szorgalmat, igyekezetet! Gratulálunk, fantasztikusak vagytok! Nagyon büszkék vagyunk rátok, ha (még) nem is túl rendszeresen, de ismert "terepre" ment tegnap a mi kis Lucánk!

Reggelente én szoktam ébreszteni. Miután visszafelé számoltuk a napokat, hogy mikor is következik az a bizonyos lovardás nap, reggel igen korán magától ébredt, hogy ő már nem győz várni, induljunk az oviba, hogy mehessenek lovagolni. "Majd én leszek az első anya, és megmutatom a többieknek, hogy kell lovagolni! Ha nagy paci lesz nagyon fogok örülni. Jó lenne, ha Ildi vezetné a pacit, vagy Gyula bácsi." Kérése teljesült. Hogy véletlen-e vagy sem, arról nem tudunk. Szerinte Bátornak hívták a lovat (szerintem Vándor volt), amin ült. És a répát sem felejtette el... Egész nap az élményeket mesélte, este hálát adott érte, és alig lehetett alvásra buzdítani (persze délután kidőlt itthon). Ma reggel, szintén azzal folytattuk, amivel lefeküdtünk- a LOVARDA-val.
Mert ugye 21 hónapos volt, mikor először Falatra ült, és ez a LOVARDA, ahová anya és apa idő hiányában nem érkezik elvinni (de igyekszünk változtatni rajta!!!!!), ez egy különleges hely, csak itt érez valami olyat az ember és a gyermek, amit máshol nem. Biztos vagyok benne, hogy olyan mély benyomása van erről, ami nagyon fontos neki, ezért nekünk is. KÖSZÖNJÜK!

Most már pedig mamáéknak szeretné megmutatni, hogy ő már nagy lovon is tud lovagolni. de azért Falatnak mindig fog köszönni...

További sok sikert, erőt, kitartást!

Puszilunk mindenkit szeretettel: a Korvin család 
Nyertesünk: Deák Tamásné és családja, Érd2014. november 2.

Kedves Ismerősök! Az elmúlt hétvégét SÁRRÉTI PEGAZUS LOVARDA ÉS VENDÉGHÁZ-ban töltöttük, egy nyereményjátékon nyertük. Aki nem tudja, mi a vidék íze, feltétlenül ajánlom. Családosoknak különösen. Ez egy olyan hely, amit mindig is kerestél ha szereted a hagyományt és a hazádat. Sokszor eszembe jutott a következő sor: "Mit nekem te zordon kárpátoknak, fenyvesekkel vadregényes tája". És valóban, itt ez a gondolat, minden formájában értelmet nyer, egyszerűen át kell élni.
Ja és még egy szerelem is, úgy hívják: Mózes :)

A Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégház tesztjét kitöltők között sorsoltunk egy álom hétvégét októberben, melyet Deák Tamásné és családja nyerte Érdről.

A nyertesek az elmúlt hétvégét töltötték nálunk. Íme néhány kép a boldog családról.

Felejthetetlen hétvége volt! - Szántai ZsoltSzeretnénk megköszönni Szabó Péternek, hogy előadhattam a 3. Sikertérkép konferencián, ugyanis ott kaptam ajándékba azt a hétvégét, amit a Sárréti Pegazus Lovarda ajánlott fel! Óriási élményben volt részünk, nagyon jól éreztük magunkat! Minden elismerésünk a vezetés és az ott dolgozók alázatos munkájáért, látszik, hogy szívük-lelkük benne van. Biztos, hogy még visszatérünk ide, és nagyon szívvel ajánljuk mindenkinek! Külön köszönet, hogy figyeltek a mi speciális igényeinkre, és amikor az étkezéseket tervezték, mindig megkérdezték, hogy nekünk úgy lesz-e, vagy mit és hogyan készítsenek, hogy nekünk is legyen! Nagyon köszönjük, hogy ott lehettünk, és részesei lehettünk ennek a szuper hétvégének!!
Lovas tábor 2014. augusztus 11 - 17.Vizi Regina - Lovas tábor 2014.08.11.-08.17. 

Életem első táborát a Sárréti Pegazus Lovardában töltöttem, remélve, hogy jól fogom magam érezni. Itt nem csak szórakoztam, hanem megtanultam lovagolni. Nagyon sok baráttal gazdagodtam, sok élménnyel és egy második családdal. Aki ide ellátogat az nem csak egyszer teszi hanem az élmény miatt újra és újra jönne minden évben. És hát lássuk be ezt jól tesszük mert ez a lovarda képes még újdonságokat mutatni és újra és újra megmutatni a szülőknek, hogy döntést hoznak mikor idehozzák a gyerekeiket.
Vizi Regina
Egy felejthetetlen hétvége!A Madarász utcai Onkológiai osztály gyógyult gyermekeinek és kísérőinek a vendégkönyvünkbe írt bejegyzése :)

Újabb hónap, újabb évek, újabb mosolyok és könnyek, jön majd tél és lesz még új nyár, de olyan hely ahol ilyen hamar otthonra leltünk még nem adatott. Mi ezt megbecsüljük és megköszönjük!
A hangok, a fények, az illatok az ízek mind csodálatos érzést keltenek bennünk, magunkkal visszük és mindig felidézzük, ha kicsit elfáradunk és elfelejtjük, hogy igen létezik ilyen!

Hálás köszönet érte, Kedves Mindenki
2013.02.03
Vendégkönyvi bejegyzések2015. január 01-04.

Kedves Ica és Csapata!
Édesanyám fizetett be bennünket még októberben egy hosszúhétvégére a Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégházba. Most, január elején tudtunk eljönni, de úgy gondoljuk, hogy így is csodás élményben volt részünk!!! Köszönjük a rengeteg (téééényleg RENGETEG) finom reggelit/ebédet/vacsorát. Szerintem életemben nem ettem ennyit, mint ez alatt a 3 nap alatt.
Köszönjük a fantasztikus élményeket, amit a lovaglások alatt tapasztaltunk meg. Külön hála Zolkónak és Ketinek a türelmükért! JNagyon jól éreztük magunkat, és nagy valószínűséggel visszajáró vendégek leszünk! Csodás a vendéglátás, és mindenki nagyon barátságos volt velünk. A családias hangulat itt ÁLLANDÓ! Nagyon szuper minden!!!
A továbbiakban sok erőt, egészséget és kitartást kívánunk az egész csapatnak! Csak így tovább!!! J
Bagdi Sára és Ilyés Ádám
********** ¤ ********** ¤ **********
2014. december 09.

Kedves Barátaink! (= Icuka és a lovarda dolgozói)
Tombolán nyertem a lovardába 3nap 2éjszakás pihenési lehetőséget. Eleinte nem akartam igénybe venni, mert az volt a korábbi tapasztalatom, hogy az ilyen felajánlott üdülések nem szoktak jól elsülni. Minden hónapban valamiért a kezembe került a szórólap, így 2 héttel ezelőtt arra gondoltam, hogy ennek biztosan oka van, ezért megnéztem a weboldalukat. A két kis unokám a hátam mögött állt és látva a képeket, megkérdezték, hogy elmegyünk-e a lovardába. Felhívtam Icukát, megkérdeztem, hogy van-e hely? Nagyon örültek nekünk. December 7-én érkeztünk. Néhány perccel később megérkezett a hintón a Mikulás is. Fantasztikus élmény volt a számunkra is és a 4 és 6 éves unokánk számára is. Az ebédnél tortát kapott Bencuska, mert szülinapos volt. Nagyon finom volt. Még két napot töltöttünk a panzióban. Icuka és az összes dolgozó folyamatosan azt figyelte, hogyan járhatna a kedvünkben. Hát enni is különleges volt. LAKOMÁKAT rendeztek nekünk. Fantasztikus élményekkel lettünk gazdagabbak. Csodálatos embereket ismerhettünk meg.
Köszönjük, hogy ilyen széppé varázsoltátok számunkra az itt töltött napokat!!
Nemsokára visszajövünk!
Fekete Erika
********** ¤ ********** ¤ **********
Kedves Icuka
Hatalmas élmény volt nálatok szilveszterezni. Köszönet a vendéglátás és vendégszeretet vonaláért. Igazi családias hangulat és kikapcsolódás volt. Visszajövünk!
Jámbor Éva
********** ¤ ********** ¤ **********
Kedves Ica! Kedves Pegazus Lovarda!
Köszönjük a nagyon kedves fogadtatást, amit eddig is megtapasztaltunk. A sok finomságot, kulináris élményt, hangulatot és családias fogadtatást.
Boldog újévet kívánunk
Jövőre ugyan itt találkozunk!
********** ¤ ********** ¤ **********
Kedves Ica és Mindenki, aki itt dolgozik!
Nagyon jól éreztük magunkat itt Nálatok. Sikerült jót pihenni és rengeteget enni!!! Remélem legközelebb nyáron is ellátogatunk Hozzátok.
********** ¤ ********** ¤ **********
2014. november 10.

Kedves Ica!
Örülök, hogy felfedeztem a helyi újságunkban a hirdetéseteket. Izgatott minket a Lovarda, habár soha nem volt dolgunk lovakkal. Az itt töltött 5 nap, minden elképzelésünket felülmúlta. Megismertük a lovakat, Ildit, aki profi módon oktatta a gyerekeket. A Márton napi rendezvény, pedig csak hab a tortán. Anitának is köszönjük a kedvességét. Mindent összevetve, Köszönjük a családias vendéglátást és a sok élményt!
Simor házaspár
********** ¤ ********** ¤ **********
Kedves Ica!
Köszönjük a kedvességet, melegséget, családias fogadtatást, és legfőképpen a lehetőséget, ami számunkra csodálatos emlékké lesz!!! Az élmények, az illatok, a képek, az idő, gyönyörű volt.
A HPK Madarász Onkológiai osztály dolgozói!
********** ¤ ********** ¤ **********
2014. október 01.

Kedves Icu!
Szeretnék köszönetet mondani neked, és segítő kollégáidnak az itt töltött felejthetetlen napokért! Amit tőletek kaptunk az több volt mint vendéglátás!! Szeretet, odafigyelés, családias beszélgetések! Meleg szívvel fogunk mindig gondolni rátok és ajánlunk titeket sok-sok szeretettel.
Köszönettel: Dombos János és Zsuzsa
********** ¤ ********** ¤ **********
2014. október 01.

Kedves Ica!
Köszönet a nagyszerű élményekért, és a falusi élet elfeledett jó oldalának bemutatásáért. Mindenképpen visszajövünk barátainkkal, kislányunkkal.
Sok sikert és kitartást kívánunk Nektek céljaitok eléréséhez!
Szeretettel: Szolnoki Sándor, Szolnoki Milla
********** ¤ ********** ¤ **********
Kedves Pegazus Lovarda!
Nagyon szépen köszönjük, hogy itt tölthettünk négy csodálatos napot. Fantasztikus élményekben volt részünk! Külön köszönet azért a lehetőségért, hogy kipróbálhattuk a lovaglást. Nagyon jó volt a szállás, itt mindig meleg fogadott minket. A kiszolgálás is remek volt, mindenkinek nagyon ízlettek az ételek. Nagyszerű programokkal kedveskedtek nekünk, mint például a lovas kocsikázás, a pusztaolimpia és még számtalan felejthetetlen élmény. Még egyszer köszönjük mindenkinek a szíves fogadtatást a Madarász utcai gyermekkórház nevében! Reméljük még lesz alkalmunk ellátogatni ide.
********** ¤ ********** ¤ **********
2014. augusztus 24.

Kedves Ica! Ildi
Köszönjük, hogy már 7. alkalommal fogadtatok minket nagy-nagy szeretettel! Remélem a jövőben még többször tudunk eljutni hozzátok, és élvezni a csendet, a természetet, a lovakat, és a családias hangulatot. ( A finom ételekről sem felejtkezzünk el) Kívánunk sok erőt, egészséget, sok vendéget, de csak annyit hogy néha mi is ideférjünk.
Szeretettel Bubics Tamás és Zsuzsa
********** ¤ ********** ¤ **********
2014. július 09-10.

Béke, csend, nyugalom, felüdülés - Ezért jöttünk!
De a Pegazus lovarda ennél sokkal több:
Az odafigyelés magasiskolája
Fantasztikus vendéglátó házigazda és dolgozók
Lakomák
Kiváló lovak
Wellness
Köszönet Icának, Ancsának, Józsinak és mindenkinek. Fantasztikus két nap volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szőkéné Bereczki Tünde
Szőke Csanád
Szőke Soma
********** ¤ ********** ¤ **********
2014. április 27.

Köszönöm a szívből jövő barátságot és mély fogadtatást! Jó itt lenni nálatok!
Teleki Edit
********** ¤ ********** ¤ **********
2014. április 21.

2 napot töltöttünk itt a három gyerekünkkel nagyon jól éreztük magunkat. Az ellátás nagyon tetszet minden igényt kielégítő. A személyzet kedves, közvetlen, segítőkész. Ha pihenésre vágysz és olyan helyre ahol jól érezheted magad akkor itt a helyed.
Magam és a családom nevében további sok sikert kívánunk!
********** ¤ ********** ¤ **********
2014. április 17.

Megint itt vagyunk! Hurrá! Végre eljött a tavasz, elmúlt a rossz idő, megjöttek a madarak! A reggeli vonaton már izgatottan találgattuk vajon milyen lesz, mit főz az Imi, hogy vannak a lovak, az állatok, melyik lesz a szobánk, megyünk-e lovas kocsikázni, stb.? Minden úgy volt ahogy tökéletes, jól vannak a lovak, gyönyörűek, fegyelmezettek, szép a farm, jók a programok, finom az étel és nagyon nagy a SZERETET! A szeretet amit itt kapunk mindig, kedvesek, mosolygósak, és elnézőek még akkor is ha kicsit rosszak vagyunk! Kedves Ica néni és a lovarda minden drága dolgozója!
Mindent köszönünk! A Hein Pál Kórház Madarász Onkológiai osztály kisbetegei és kísérőik
********** ¤ ********** ¤ **********
2014. február 16.

Kedves Ica és Csapata!
Felejthetetlen hétvégét töltöttünk el nálatok, ahol minden jót, finomat, hangulatosat és legfőképpen igazi házigazdai szeretetet kaptunk. Annyira jó volt látni és, megtapasztalni a lovászat, a lovak és a falusi életérzést. Maximális kikapcsolódást és feltöltődést adott. Kívánunk további sok sikert és természetesen ajánlani fogjuk ezt a gyöngyszemet széles körben is!
Szántai Zsolt és Csonka Enikő
********** ¤ ********** ¤ **********
Minden várakozáson felüli családias vendéglátásban és ellátásban volt részünk, a programok szuperek voltak, összességében a helynek, a házigazdának, mindennek 6 csillagot merünk ajánlani reklámozzuk barátainknak, ismerőseinknek!
Köszönettel: Bérczi Család
********** ¤ ********** ¤ **********
Kedves Vendéglátóink!
Még soha nem volt ilyen szívélyes vendéglátásban részünk. Segítőkészségük határtalan volt, nem is tudnánk elégszer megköszönni. Gyönyörű ez a hely, a hangulatos levendula szobánkon át, a lovakon keresztül egészen a végeláthatatlan mezőkig. A hintózás, a lovaglás és az állatpark is örökre szóló élmény marad. Reméljük lesz rá módunk még visszatérni ide és minél több ismerősünkkel megosztani, hogy milyen ékszeres dobozra leltünk itt, Sárrétudvariban!
U.i.: Ezt a csendet és a csillagokat bárcsak magunkkal vihetnénk!
Millió Köszönet: Tóth Péter és Nóra
********** ¤ ********** ¤ **********
2014. február 15.

Hárman töltöttünk el egy nagyszerű hétvégét ezen a barátságos vendégfogadó helyen.
Emese Tordasról Csaba és Zsuzsa Budapestről. A szívélyes vendégfogadás felülmúlhatatlan. Az ételek, egész különleges, házias és bőséges bemutatása is jól lakatja a kákabélű városiakat. A lovak és lovászok kedvessége párját ritkítja. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
Lány Emese, Dr. Zimmermann Zsuzsa, Dr. Lány Csaba
********** ¤ ********** ¤ **********
2013. november 3.

Újabb hónap, újabb évek, újabb mosolyok és könnyek, jön majd új tél és lesz majd új nyár, de olyan hely ahol ilyen hamar Otthonra leltünk még nem adatott. Mi ezt megbecsüljük és megköszönjük!
A hangok, a fények, az illatok az ízek mind csodás érzést keltenek bennünk, magunkkal visszük és mindig felidézhetjük ha kicsit elfáradunk és elfelejtjük, hogy igen létezik ilyen!
Hálás köszönet érte, Kedves Mindenki!
A Madarász utcai Onkológiai Osztály gyógyult gyermekei és kísérőik.
********** ¤ ********** ¤ **********
2013. szeptember 27-29.

Kedves Vendéglátóink!
Jó barátainktól kaptuk ajándékba ezt a fantasztikus hosszú hétvégét, nászajándékként. Fárasztó esküvői készülődésünk után, nagyon jól esett ez a hétvége. Igazi pihenés volt, a lovaglással, és a falu körüli lovas kocsikázással. Vendéglátóink kedvessége, és a felszolgált fenséges „lakomák” felülmúlhatatlanok!
Kívánunk nekik kitartást, erőt és rengeteg vendéget!
********** ¤ ********** ¤ **********
2013. szeptember 27-29.

Kedves Vendéglátónk!
Köszönjük az igazi VENDÉG SZERETETET, amelyben részünk lehetett itt ezen a szép őszi  hétvégén. Isteni házias ételekben volt részünk. Lehetőségünk nyílt a lovaglás kipróbálására, amelyet eleinte félve majd egyre nagyobb örömmel tudtunk élvezni is. Lehetetlent nem tudtunk kívánni, amelyet ne teljesítettek volna. Olyan élményekben volt részünk, amelyekre többször is szívesen emlékszünk vissza, meséljük a barátainknak és ismerőseinknek.
Holló Dorina
Holló Evelin
Tóth Zsófia Kinga
Tóth Gergely József
********** ¤ ********** ¤ **********
2013. augusztus 07-09.

Kedves Vendéglátók!
Köszönjük az itt töltött kellemes napokat a szívélyes vendéglátást, a vendégszeretetet!
Szép élményeket gyűjthettünk, kikapcsolódhattunk, pihenhettünk. Csodálatosak a lovak!
Köszönjük a lehetőséget!
********** ¤ ********** ¤ **********
Köszönjük szépen ezt a fantasztikus pár napot!
Ica néninek a mindent átható vendégszeretetet, és a figyelmességet, aminek hála végre kipihenhettük magunkat.
Józsinak és Lacinak pedig a gyermekeink felé tanúsított figyelmet és a kedves tanító szándékot.
Mindannyian olyan élményekkel gazdagodtunk, melyek sokáig elkísérnek majd.
Még találkozunk!
Oláh-Dallos Család
********** ¤ ********** ¤ **********
Kedves Ica!
Nagyon jól éreztük magunkat, és köszönjük ezt a pár élménnyel teli napot!
Visszatérünk!!!
SWISS HALLEY
********** ¤ ********** ¤ **********
Kedves Ica, Ildikó!
Nagyon nagy élményben volt részünk. Köszönjük szépen mindenkinek. Őrizzétek ezt a kis „földi paradicsomot” és azt a vendégszeretetet, ami teljesen meghatott bennünket.
Vissza szeretnénk térni! Köszönjük!
********** ¤ ********** ¤ **********
2013. június 30.

A barátai szerveztek nekem ide 40. születésnapomra meglepetés bulit, ami telitalálatnak bizonyult. Csodálatos élménnyel gazdagodtam általa. A lovaglás, a zenés-táncos mulatság, az hogy a férjem fehér lovon jött elém, mind-mind életre szóló emlékek maradnak.
A vendéglátók mindenben partnerek voltak. Ez úton is nagyon köszönöm segítő közreműködésüket!
Nábelekné Péter Adrienn
********** ¤ ********** ¤ **********
Nagyon köszönjük a kedves vendéglátóinknak mindenre kiterjedő figyelmességét és vendégszeretetét az itt eltöltött idő alatt.
Adrienn Barátai
********** ¤ ********** ¤ **********
Mindig szerettem volna olyan helyen pihenni, aktívan kikapcsolódni, ahol az ember elfeledheti az otthoni dolgokat, és ez a hely tökéletesen alkalmas volt erre. Remek dolog a lovaglás, és ezt vendéglátóink nagy jól értik, ez látszik a lovakhoz fűződő szeretetükhöz, az itt töltött idő után az ember szívesen foglalkozna lovakkal, vagy nyitna, venne egy tanyát!
Nagyon köszönjük az itt töltött idő alatt tanúsított vendégszeretetet, kedvességet, a lovaglási lehetőséget, a zenés-táncos mulatságot (külön a zenésznek is) és a finom vacsorát! Kívánunk sok- sok visszajáró vendéget, leginkább magunkat!
Köszönettel: Kovácsné P. Hajnalka (Adrienn barátnője)
********** ¤ ********** ¤ **********
Hálásan köszönjük ezt a felejthetetlen élményt, a szeretetteljes gondoskodást! Kívánunk Nektek sok sikert a továbbiakban is!
Köszönettel: Szabó Péter és családja
********** ¤ ********** ¤ **********
2013. március 15-17.

Kedves Ica, Ildi és Imi!
Nagyon szépen köszönjük ezt a szép és tartalmas hosszúhétvégét. Nektek és ennek a csodálatos környezetnek köszönhetően visszavágyunk ide és örökre megszerettük a lovaglást és az íjászatot!
Az ételek fenségesek voltak, a Ti vendégszeretetek pedig példaértékű!
Jó erőt, egészséget kívánunk a további munkátokhoz, Isten Áldjon Benneteket!
********** ¤ ********** ¤ **********
Tisztelt Vendéglátók!
Felajánlásként töltöttünk itt három csodálatos napot. Köszönjük a lehetőséget, a remek vendéglátást, a programokat. Mindannyian nagyon sok élménnyel térünk haza.
Szívesen ajánljuk ismerőseinknek, iskolánknak ezt a kellemes helyet szabadidő eltöltésére, kirándulásra.
További sok sikert kívánunk!
Köszönjük szépen!
Blaskovits Oszkár Általános Iskola Nagytarcsa. 3./b osztálya
********** ¤ ********** ¤ **********
Kedves Ica néni és Péter bácsi!
A nyíregyházi Gyermekek és Családok Átmeneti Otthonának kis lakói és nevelői köszönik az itt eltöltött hétvégét, mely felejthetetlen és egy életre szóló élménnyel gazdagította a nyári vakációt.
Köszönjük a finom ételeket, a színes programokat és a szívélyes vendéglátást, valamint azt a magas színvonalú pedagógiai magatartást, amelyet valamennyi munkatársuk halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeink felé tanúsított.
Hálás Köszönet!
********** ¤ ********** ¤ **********
2013. január 27.

Köszönök mindent! Minden nagyon szép, és jó volt!
Jó buli volt. Ajánlani fogom ismerőseimnek is.
Köszönöm!
Kővári Dominika.
********** ¤ ********** ¤ **********
2013. január 27.

Ismét nagyon jól éreztem magam. Megint sikerült teljes mértékben kipihenni magam, és felkészülni a 2013-as évre.
Köszönöm!
********** ¤ ********** ¤ **********
2013.január 27.

Először voltam itt, de nagyon kellemesen csalódtam. Legközelebb is jövök saját társasággal is!
Szép környezet, ház és udvar friss levegő és nyugalom.
Köszönöm!
********** ¤ ********** ¤ **********
2013. január 10-13.

Kedves Ica és Ildi!
Ezúton is köszönjük, hogy 10. házassági évfordulónk megünneplése ilyen csodálatosan felejthetetlennek sikerült. A családias hangulat, kedves figyelmességetek és hozzáértésetek tette igazi pihenésé és feltöltődéssé ezt a hosszú hétvégét. A táj, a határ békéje melyet a hintós bejárás során élvezhettünk, a lovaglás összehasonlíthatatlan élménye, az ételek fenséges íze és az állatok közelsége mind-mind örök élmény. Amit még ha a Jóisten engedi sokszor szeretnénk élvezni.
********** ¤ ********** ¤ **********
Thank you for the lovely meal enjoyed with lively company.
This town has welcomed us with open arms & our meal was a wonderful end to our visit.
Until next time…
Betsy Lyles
Decatur, GA USA
2013
Thank you so much for a wonderful meal and wonderful time spent together.
Sam Schaus
Decatur, GA Jan 2013
********** ¤ ********** ¤ **********
2012. november 09.

Számomra öröm és megtiszteltetés, hogy ilyen zeneszerető kedves emberek vendégszeretetét élvezhettem. Igazán pompás vacsorában lehetett részem.
Gratulálok a lovardához!
Mága Zoltán
********** ¤ ********** ¤ **********
2012. június 12.

Tisztelt Vendéglátók!
Az időjárásnak köszönhetően tévedtünk ide egy egész osztállyal. Várakozáson felüli élményben részesültünk. Egyhangúan úgy döntöttünk, nem megyünk tovább erről a szép, barátságos helyről. Remekül éreztük magunkat gyerekek, felnőttek egyaránt. Élveztük a lovak társaságát. sok gyerek most ült először lovon. Minden nagyon szép tiszta kényelmes. A gyerekek kedvence a lovakon túl a jakuzzi volt. Igaz csak másfél napot töltöttünk itt, de akár egy hétig is tudtunk volna maradni. Bátran ajánljuk mindenkinek, aki pihenésre, nyugalomra vágyik ebben a szép családias környezetben. Bizonyára máskor is ellátogatunk akár baráti társasággal, családdal és gyerekekkel.
Köszönjük a szívélyes vendéglátást a házigazdáknak.
A püspökladányi Petőfi Iskola 4. a osztály tanulói, tanítói és a szülők.
********** ¤ ********** ¤ **********
Családunkkal érkeztünk egy húsvéti pihenésre. 7 éves lányunk lóimádata vonzott ide bennünket, ám az egész ittlét csupa nyugalom, pihenés, szórakozás volt, úgy, hogy a gyerek teljes biztonságba volt a lovak közt, sőt a lovaglást is ki tudta próbálni. Nagyon jókat ettünk – ittunk és csoda pihentetőket aludtunk.
Köszönjük szépen!
Gáspár Katalin, Gáspár Lóránd és Noémi.
********** ¤ ********** ¤ **********
2012. április 06-09.

Nagyon családias a hangulat itt. olyan mintha rokonokhoz jöttünk volna húsvétolni. Kellemes volt este a szauna, a jakuzzi, a lovaglás helyrerázta a csigolyáinkat, a falut is megnéztük, hintón. Az ételek is nagyon finomak voltak.
Nagyon köszönjük, hogy lehetővé tették számunkra, és teszitek mások számára is ezt a sok élményt és a kellemes falusi pihenést
Nagyon sok vendéget, sikert és örömet kívánunk.
Szeretettel: Kasza Tamás és családja
********** ¤ ********** ¤ **********
2012. március 15-18.

Nagyon jól éreztük magunkat ebben a néhány napban. Köszönjük a finom ételeket és a kedves vendéglátást. Buksit, Falatot és Kenit szerettem meg! lehet, hogy még a lovas táborba is visszajövök (!)
Boros Kitti, Kiss Andrea, Boros Attila, Boros Andrea
********** ¤ ********** ¤ **********
2012. március 14-16.

Két kislányommal és feleségemmel töltöttük itt ezt a hosszú hétvégét. A gyereket reggeltől estig a lovakkal és Buksival, a kutyussal játszottak. Sokat tanultak a lovakról és a lovaglásról. Nagyon élvezték az itt töltött időt. A házigazda vendéglátása, a finom reggelik, ebédek, vacsorák, a pihentető masszázs hosszú időre feltöltöttek bennünket. Az egész család szuper jól érezte magát és biztosan visszajáró vendégek leszünk.
Külön köszönjük Icának és Ildinek a vendéglátást és Imrének a finom ételeket!
********** ¤ ********** ¤ **********
Icuka felajánlásának köszönhetően a magyar Ifjúsági Vöröskereszt kortársképzői felejthetetlen élményeket szerezhettek. Sokunk először járt ilyen gyönyörű környezetben, először találkozott lovakkal. Sosem felejtjük el ezt a napot!
Visszatérünk!
********** ¤ ********** ¤ **********
Csodálatos meglepetés ért engem, mert egy két napos nyaralásban lett részem, melyet egy Kasza Tamás kurzuson nyertem főnyereményként!Ebbe a gyönyörű környezetben érkeztünk az unokámmal, aki a tavalyi év Magyarországi bajnok volt western gyorsasági lovaglásban. Szerelmesei lettünk a lovassportnak.  Itt a házigazda Icuka nagyon kedvesen fogadott minket, nagyon finom ebéddel. Ildikót is megismerhettük ki a lovas oktató, és máris lóra pattanhattunk. Estére fáradtan várt a választékos, házias ízekben elkészített finom vacsora. Második nap Icuka kedvessége, szinte mindenki gondolatát lesve, elfogyasztottuk a reggelit, majd lovaglás következett, délben fantasztikus háziasan elkészített ebéd. Úgy éreztük itt magunkat, mintha a saját szüleinkhez jöttünk volna haza 2 napra. Köszönjük, hogy itt lehettünk, megismerhettük ezt a tündéri jószívű családot, én úgy érzem, soha nem múló barátságot kötöttünk.
Szeretettel és tisztelettel: Tóth Gézáné Márti, Vanessza
********** ¤ ********** ¤ **********
Nem meglepő, de annál nagyobb élmény, hogy egy ilyen szép környezetben, ez az egy éjszaka is felejthetetlen volt, de reméljük, hogy hamarosan újra élvezhetjük a vendéglátást és a vendég fogadást, mert, itt hol lenni, és szeretetet kapni ez nagy szó. Köszönjük, hogy itt lehettünk.
Újvidékről Mészáros Ilonka
********** ¤ ********** ¤ **********
2011. december 04.

Csodálatos környezet, ízléses szobák, lenyűgöző vendéglátás. Élményekben gazdagodva folytatjuk utunkat a visszatérés reményében.
Baloghné Domonkos Malvin és az Erdélyi János Vegyeskar. Felvidék, Nagykapos
********** ¤ ********** ¤ **********
2011. szeptember 19.

A Hajdú Bihar Megyei Nyugdíjas Képviseletének nevében köszönjük a szíves bemutatását a lovastanyának. Felejthetetlen élményben volt részünk. További munkájukhoz kívánunk jó egészséget, sok-sok sikert személyes életükben kedves családjuknak örömöt boldogságot minden jót!
Köszönet a képviselet nevében (13 fő) Szántó Csabáné
********** ¤ ********** ¤ **********
Tordaszentmihályi testvértelepülés nevében köszönetünket fejezzük ki a szívélyes és meleg fogadtatásért, ígérjük, hogy jövőben is eljövünk. Kívánunk sok-sok sikert, egészséget, meg utolsó sorban sok vendéget. Isten áldja ezt a Lovarda vendégházat.
„Dolgozni csak szépen és pontosan lehet, ahogy a csillag megy az égen”
Tisztelettel a delegáció nevében Zeng János polgármester
********** ¤ ********** ¤ **********
2011. augusztus 24.

A Sárrétudvari Nótakör tagjai köszönetüket fejezik ki a szíves meghívásért, vendéglátásért. Gratulálunk az egész komplexum megvalósításáért. Sok sikeres baráti találkozókat, beszélgetéseket tarthatnak meg a szeretetteljes légkörben valósuljanak meg, mert
„Tenni, tenni emberek, az Élet lassan lepereg …”
Török Imréné
********** ¤ ********** ¤ **********
Köszönjük a lehetőséget, hogy személyesen is megismerhettük falunk egyik legszebb létesítményét. Gratulálunk és további sok sikert kívánunk a működéshez.
Idősek Klubja tagjai és dolgozói.
********** ¤ ********** ¤ **********
Gratulálunk az elért eredményekhez! Sok sikert kívánok a jövőre nézve! Remélem, még több alkalommal tudunk együtt, közös rendezvényeket tartani! Közös programokon, együttműködéssel sikereket elérni! Jó egészséget kívánok hozzá, az egész családnak!
Varga Ambrusné, Sárrétudvari Mozgáskorlátozottak Közhasznú Egyesülete nevében.
********** ¤ ********** ¤ **********
2011. augusztus 04.

A Sárrétudvari Gazdakör tagjai: nagyon kedves élményekben volt részünk. Megcsodálhattuk ezt a létesítményt, gratulálunk a megvalósításhoz. Továbbiakban sok sikert, eredményes működést kívánunk.
********** ¤ ********** ¤ **********
2011. augusztus 02.

Örömmel jöttünk megnézni ezt a csodálatos létesítményt, ami faluk büszkesége és ehhez kívánunk sok sikert nagyon jó egészséget, hogy megmaradjon hosszú évekre, meg az utódok számára is.
A Nyugdíjas Klub tagjai.
********** ¤ ********** ¤ **********
2011. május 29.

Kedves Vendéglátók!
Nagy öröm számomra, hogy megtalálhattuk ezt a SZIGETET rohanó világunkban, és különösen nagy öröm, hogy Önöket megismerhettük! Az elmúlt két nap rengeteg élményben volt részünk, amit mindenki nagyon élvezett. biztos vagyok benne, hogy visszajövünk és sok-sok BOLDOG időt töltünk még el.
Fundamenta Személyi Bankár Debreceni stukturája, Nagy János és Csapata
********** ¤ ********** ¤ **********
2010. december 31.

Nagyon jól sikerült szilvesztert töltöttünk itt. Gyermekeink is élvezték a pónilovas szánkózást, és a szilveszteri malacot is finomra sikerült sütni a kemencében. Maximálisan meg vagyunk elégedve az ellátással és kiszolgálással.
Tiszaújvárosi csapat
********** ¤ ********** ¤ **********
Köszönjük az élményt, amit itt szerezhettünk. Tetszett a környezet a fogadtatás, a gyerekeknek a lovaglás. továbbiakra kívánunk jó munkát, hozzá erőt, egészséget.
Hétszínvirág Óvoda, Kaba – Kiscsoport, Kolek Gyuláné
********** ¤ ********** ¤ **********
Kedves Vendéglátók! Nagyon kedves volt a vendéglátás, nagyon sok élményt szereztünk, jól éreztük magunkat! Köszönjük szépen!
Napsugár Óvoda, Kaba, Bagoly Csoport.
********** ¤ ********** ¤ **********
2010. október 09.

Kedves Vendéglátók! A Vadvirág Kamaracsoport nevében köszönjük a szíves vendéglátást és sok sikert kívánunk.
Németh Dóra
********** ¤ ********** ¤ **********
2010. október 07.

A kabai óvoda nagycsoportosai látogattak el ebbe a szép környezetbe. A gyerekek kedvence a lovaglás volt, de jól éreztük magunkat szekerezésen is. Köszönjük a finom ebédet és a szíves vendéglátást is! További jó egészséget, erőt ehhez a szép feladathoz! Kívánunk sok vendéget, mi is eljövünk máskor is!
Shdült Lajosné és a gyerekek
********** ¤ ********** ¤ **********
2010. október 03.

Tisztelt Vendéglátóink!
„Annyi jó, s annyi akarat van bennünk! csak tegyünk: EGYÜTT” – hangoztatta grof Széchenyi István aki valóban tett, s szent akarattal adott is népének NEMZETÉNEK
E hagyomány ápolását, s a táj – valamint a környezetbarát szolgáltatásait élvezhettük itt
Ékszer is e létesítmény,
Figyelmeztetés is e létesítmény,
Örömforrás is e létesítmény
Hagyományőrző is egyben!
Igaz szeretettek kívánjuk Önöknek, hogy sok tartalmas nap, év és évtized „szolgálja” minden törekvésüket, munkájukat. Amelyek mind-mind hozzájárultak e funkcionális, csodálatos infrastruktúrához! Gratulálunk!
Isten áldja Önöket! dr. Kőrös Mária és Kőrösi László
********** ¤ ********** ¤ **********
2010. szeptember 25.

Nagyon köszönöm a lehetőséget a saját és a feleségem nevében, hogy itt lehettünk. A szabadság érzése töltött el, mert a ló és az ember csak együtt képes szárnyalni, s a magyarságnak szabadság, béke és egészség jár, hogy szárnyalhasson.
********** ¤ ********** ¤ **********
Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ebben az igényesen kialakított és vendégszerető „házban” előadást tarthattunk a táplálék kiegészítőkről s azok fontosságáról. Nagy szeretettel gratulálunk jó erőt és egészséget kívánunk a házigazdáknak ehhez a vállalkozáshoz!
********** ¤ ********** ¤ **********
2010. szeptember 17.

Gratulálunk a bátorságotokhoz és a kitartásotokhoz! Még vissza fogunk jönni pihenni vágyó vendégként is.
Köszönettel: Nagy –Máté András , Boks, Románia
********** ¤ ********** ¤ **********
Kedves Vendéglátónk!
Nagy örömünkre szolgálhatott, hogy itt lehettünk és élvezhettük vendégszereteteket, szép ízléses minden. A továbbiakban, jó egészséget és sikeres éveket kívánunk e szép „lovasház” élvezéséhez és működtetéséhez.
Szeretettel „Lider csoport” tag Székelylúdról
********** ¤ ********** ¤ **********
2010. augusztus 28.

Nagy öröm számomra, hogy elsőként írhatok bele ebbe a vendégkönyvbe, és elsőként méltathatom ezt a nagyszerű eredményt
A SIKER KLUB tagjai rendkívüli élményben részesültek és kiváló hangulatban töltöttek el két napot. Kádár Gyuláné Ica klubtagunk szenzációs munkát végzett csapatával. Egyhangúlag azt tapasztaltuk, hogy ennyi kedvességet és figyelmességet már rég nem tapasztaltunk. Kívánjuk, hogy továbbra tartsák meg ezt a magas színvonalú vendégszeretetet, hogy mások is élvezhessék ezt a természetességet, ezt a hangulatot és vigyék jó hírét Sárrétudvarinak.